Plastic spuitgieten

VMT Products: Uw expert voor plastic spuitgieten

U bent op zoek naar een expert op het gebied van plastic spuitgieten? Dan bent u bij VMT Products precies op de juiste plek! Als professioneel spuitgietbedrijf maken wij niet alleen de producten voor u, maar kunnen het hele proces voor u verzorgen.

Alles onder één dak met betrekking tot plastic spuitgieten bij VMT Products

Wij bij VMT Products kunnen u van ontwerp tot eindproduct ondersteunen. Zo kunt u de eerste ideeën of ontwerpen met onze ingenieurs van de productontwikkeling bespreken, de matrijzen in onze gereedschapsmakerij laten vervaardigen en het productieproces in onze spuitgieterij bekijken. Daarnaast kunnen wij u kunststof product ook nog laten lakken, voor later gebruik bewaren of een voorraad aanhouden. Kortom: Voor het plastic spuitgieten is het niet meer nodig verschillende bedrijven te benaderen, maar kunnen wij alles onder één dak voor u verzorgen.

Twee verschillende productietechnieken

Met betrekking tot plastic spuitgieten bieden wij twee verschillende technieken aan, namelijk TSG-spuitgieten en compact spuitgieten. De eerste techniek is vooral geschikt voor het maken van dikwandige producten met een strak oppervlakte en vloeiende contouren. De tweede techniek daarentegen wordt ingezet voor het vervaardigen van producten met kleinere wanddiktes. Onze ingenieurs van de productontwikkeling adviseren uw graag over de beste techniek voor uw product.

Grote hoeveelheid aan verschillenden materialen

Voor het plastic spuitgieten van uw product kunnen wij een grote hoeveelheid aan materialen inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Polyetheen (PE), Polycarbonaat (PC) of Polystyreen (PP). Natuurlijk proberen wij ook altijd onze productieprocessen te optimaliseren en zo milieuvriendelijker te werken. Daarom gebruiken wij ook steeds vaker bio kunststoffen voor het maken van producten.

Klanten uit allerlei verschillende sectoren

Als experts op het gebied van plastic spuitgieten hebben wij natuurlijk al ervaringen met klanten uit verschillende sectoren. Zo werken wij vaak met bedrijven uit de medische sector, de agrarische
sector, de sportsector, de machine- en apparatenbouw of de klimaattechniek industrie samen Bent u niet binnen deze sectoren actief, maar toch geïnteresseerd in plastic spuitgieten? Geen probleem, bespreek uw productideeën gewoon met onze ingenieurs van de productontwikkeling.

Meer weten

Voor meer informatie over plastic spuitgieten bij VMT Products, neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.