Assemblage

Assemblage

VMT Products heeft als spuitgietbedrijf alles onder één dak. Wij kunnen het totale traject op het gebied van kunststofproductie voor u verzorgen, van ontwerp tot eindproduct. Daartoe behoort ook de assemblage. Wij kunnen indien gewenst de gemaakte kunststof productonderdelen in elkaar zetten zodat het eindproduct ook echt helemaal gereed is. Dat kunnen wij verzorgen voor de losse onderdelen van complexe producten, maar ook eenvoudige producten assembleren wij vanzelfsprekend. U bepaalt of en hoe u het hebben wil.

Assembleren van producten

Door de combinatie van onze lakkerij en assemblage kunnen wij indien gewenst ook de ‘finishing touch’ voor uw kunststof product verzorgen. Wij verzorgen dan niet alleen het ontwerp en de productie, maar zorgen er ook voor dat uw producten helemaal compleet en keurig afgewerkt en gelakt in iedere gewenst kleur op transport naar u toe komen. Wij kunnen zowel gelakte als ongelakte onderdelen en halffabricaten in elkaar zetten op onze afdeling assemblage. De keuze is aan u.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen over onze diensten op het gebied van assemblage contact met ons op. Wij staan u graag te woord.