MENU
Gereedschapsmakerij Precisie, know how en vakmanschap voor de perfecte matrijs  

Precisie, know how en vakmanschap voor de perfecte matrijs

Gereedschapsmakerij

De matrijs voor uw product maken wij in onze eigen gereedschapmakerij, precies volgens de tekening en instructies van Engineering. Onze matrijzenbouwers kunnen ook reparaties en aanpassingen aan bestaande matrijzen uitvoeren. Bijvoorbeeld om een beter product, of snellere nabewerking te realiseren.

Ook uitzonderlijk grote matrijzen

Onze geavanceerde CNC-freesmachines lezen de 3D-tekeningen uit en frezen de vorm perfect uit. Wij maken de matrijzen vaak uit aluminium. Onze freesmachines kunnen matrijzen aan tot maar liefst 2000 mm x 1500 mm. Wij kunnen uitzonderlijk grote producten spuitgieten, en kunnen dus ook de grote matrijzen daarvoor maken.

Grote matrijzen zijn voor VMT Products geen probleem

Grote matrijzen zijn voor VMT Products geen probleem

De matrijzen worden goed afgewerkt en gecontroleerd

De matrijzen worden goed afgewerkt en gecontroleerd

Chinese, Turkse of Portugese matrijzen nabewerken

Het kan voordelig zijn de matrijs in het buitenland te laten maken. Dat kunnen wij ook voor u verzorgen. Vaak werkt onze gereedschapsmakerij de buitenlandse matrijs dan nog af op details.

Grondig onderhoud met gereedschapsmakerij in huis

Met onze eigen gereedschapmakerij kunnen wij uw matrijzen in topconditie houden met goede onderhoudsprogramma’s. Natuurlijk zit er ruime garantie op de matrijzen die wij zelf maken. De vakmensen van onze gereedschapsmakerij verzorgen ook de productieondersteuning en kunnen helpen bij ingewikkelde assemblage. We kunnen snel reageren bij defecten aan matrijzen tijdens het productieproces. Noodreparaties kunnen wij zelf in huis uitvoeren. Het risico van productievertraging beperken wij hiermee tot een minimum.

+31 (0)578 - 692 700

Stel ons een vraag

Wilt u ons een bestand sturen
Gebruik dan onze WeTransfer »

U kunt ons ook mailen op


VMT Products - Pros in polymers & production
Europaweg 28 - 8181 BH Heerde, NL - +31 (0)578-692 700 -